Produksjon av brenselpellets

Vår pellets lages av høyeste kvalitet av gran og furuspon. Solør Bioenergis Pellets er et miljø- og kvalitetssikret produkt helt fri fra tilsetninger. Som forbruker finner du vår pellets hos noen av våre forhandlere i Norge og Sverige.

Våre varmerker er Dalaguld og Solør Bioenergi Pellets.

Blant våre bulkkunder finnes kommuner, varmesentraler og andre selskap som bruker våre pellets til varme og som energi i sin prosessvirksomhet.

Pellets

Når du velger Solør Bioenergis pellets vet du at du får pellets av høy kvalitet og som krever minimal håndtering. Det betyr pellets med et høyt energiinnhold, lav askeandel og høy densitet. Noe som garanterer en jevn forbrenning, lite vedlikehold og høy kostnadseffektivitet.

Briketter

Når du velger Solør Bioenergis briketter vet du at du får briketter av høy kvalitet og som krever minimal håndtering. Det innebærer briketter med et høyt energiinnhold, lav askeandel med en høy densitet. Noe som garanterer en jevn forbrenning, lite vedlikehold og høy kostnadseffektivitet.

Energigjenvinning

Solør Bioenergi tilbyr en helhetsløsning innen gjenvinning av utrangerte trematerialer. Vi tar ansvar for at materialet tas vare på og vi gjenvinner energien i virket på en miljøvennlig måte.